Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

Leica DST 360 Αντάπτορας

Ο αντάπτορας - βάση DST360 μετατρέπει τα αποστασιόμετρα της σειράς Disto X-series σε εξελιγμένα όργανα μέτρησης δίνοντας στους χρήστες, τη δυνατότητα για ακριβή μέτρηση αποστάσεων μεταξύ δύο σημείων από την ίδια θέση, 3D διαστασιολόγηση και πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες.

LH-864982
Leica Geosystems
680,76 €
680,76 € Με Φ.Π.Α. 549,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα
check Κατόπιν Παραγγελίας

Μέτρηση POINT TO POINT (P2P) - Μετατρέψτε το DISTO™ X4 σε πραγματικό σταθμό μέτρησης με την χρήση του DST360. Δίνει μοναδικές δυνατότητες μέτρησης αποστάσεων (π.χ. πλάτος και κεκλιμένη απόσταση) μεταξύ δύο σημείων, γωνιών και κλίσεων ταυτόχρονα, από την ίδια θέση. Έτσι, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να σας ανησυχούν οι δυσπρόσιτες περιοχές καθώς η πιο πολύπλοκη μέτρηση μπορεί να γίνει γρήγορα, με ακρίβεια και ασφάλεια.

ΜΕΤΡΗΣΗ 3D ΣΗΜΕΙΟΥ – Συνδυάζοντας τα DISTO™ X3 ή X4 με τη βάση DST 360 και την εφαρμογή DISTO™ Plan app έχετε τη δυνατότητα μέτρησης σημείων σε 3 διαστάσεις. Οι συντεταγμένες X, Y και Z καταγράφονται και μπορούν να εξαχθούν σε μορφή CAD.

ΕΞΥΠΝΗ ΒΑΣΗ - Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον προσαρμογέα επεκτείνει τις δυνατότητες μέτρησης των DISTO™ X3 και X4. Με τροφοδοσία από το DISTO™, η βάση DST 360 επικοινωνεί με τα αποστασιόμετρα X3 και X4, μεταφέροντας δεδομένα. Χάρη σε αυτή την επικοινωνία, καθίσταται δυνατή η μέτρηση οριζόντιων και κατακόρυφων γωνιών.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗ - Η ακριβής ρύθμιση της βάσης Leica DST 360 σας επιτρέπει να σκοπεύσετε με ακρίβεια σημεία που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση, σε διάρκεια δευτερολέπτων.

LH-864982

Μπορεί επίσης να σας αρέσει