Με Φ.Π.Α. Χωρίς Φ.Π.Α.

GeoMax Zoom3D Basic, Android

Το GeoMax Zoom3D είναι ένα εύχρηστο και γρήγορο 3D όργανο μέτρησης, ιδανικό για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Αποτελεί έναν καινοτόμο και φιλικό προς το χρήστη ολοκληρωμένο ρομποτικό σταθμό. Απλά τοποθετήστε το και ενεργοποιήστε το. Το Zoom3D θα μετρήσει και θα σχεδιάσει οποιαδήποτε τοποθεσία του έργου. Με απλή διαμόρφωση και εξοπλισμένη με δυνατότητα αυτόματης εξομάλυνσης, το Zoom3D είναι μια λύση plug-play που επιταχύνει τις καθημερινές σας εργασίες.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργία αυτόματης οριζοντίωσης για χρήση plug-and-play
  • Φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό Android για ταχύτερη και ομαλότερη εργασία
  • Στιβαρό και ανθεκτικό με κατηγορία προστασίας IP54
  • Πλήρως συμβατό με το X-PAD MasterPlan
GM-6014148
GeoMax Positioning
4.950,00 €
4.950,00 € Με Φ.Π.Α. 4.950,00 € Χωρίς Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα
check Κατόπιν Παραγγελίας

Το Zoom3D είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλες τις καθημερινές εργασίες σε οποιοδήποτε μικρό εργοτάξιο, από την έρευνα ως την κατασκευή. Το λογισμικό που χρησιμοποιείται από το χρήστη βοηθάει σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών εσωτερικού χώρου, όπως μέτρηση και χάραξη σημείων. Για τα υπαίθρια καθήκοντά σας, η μικρο-ρομποτική λύση είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία αναγνώρισης στόχων που κεντράρει αυτόματα και εύκολα και ακολουθεί το στόχο, επιτρέποντας αποτύπωση και χάραξη σημείων σε μικρά εργοτάξια.

X-PAD & Zoom3D –Το ιδανικό σύστημα

Το X-PAD είναι γνωστό για τη φιλικότητα προς το χρήστη και την εύκολη εγκατάστασή του. Το X-PAD MasterPlan έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τη δουλειά σας με το Zoom3D όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Το σύστημα Zoom3D και X-PAD MasterPlan είναι ο νέος συνεργάτης σας για να διευκολύνετε την εργασία σας, να γίνετε πιο γρήγορος και πιο παραγωγικός. Το λογισμικό περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για τον έλεγχο αποστάσεων, κλίσεων και γωνιών στο εργοτάξιο. Με μερικά μόνο βήματα, είστε έτοιμοι να μετρήσετε. Είτε στο σκοτάδι, είτε σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας στοχεύοντας σε κρυμμένα σημεία ή σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις μέχρι 50 μέτρα, το Zoom 3D προσφέρει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά για ακριβή στόχευση του επιθυμητού σημείου. Πατώντας ένα πλήκτρο, το σημείο μετριέται και απεικονίζεται στην οθόνη σας.

As-built και σχεδίαση με ένα μόνο βήμα

Το X-PAD MasterPlan διαθέτει πλήρη σειρά εργαλείων σχεδίασης. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε το περιβάλλον 3D γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σχεδίασης του Zoom 3D. Τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν σε μορφή DXF ή ASCI. Σχεδιάστε 2D και 3D στοιχεία με τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το MasterPlan X-PAD. Αποκτήστε γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα και όλα με την καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής.

Στο πεδίο με έναν χρήστη

Αυξήστε την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα στην καθημερινή εργασία σας. Το X-PAD MasterPlan περιλαμβάνει ένα εύκολο στη χρήση αλλά ισχυρό εργαλείο χάραξης στο πεδίο εφαρμογής. Με την τεχνολογία αναγνώρισης στόχων Zoom3D μπορείτε να μετρήσετε και να χαράξετε σημεία χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μόνο ένα άτομο. Εύκολη οριζοντίωση,και χάραξη σημείων- με το μοναδικό και φιλικό προς το χρήστη ενσωματωμένο λογισμικό Zoom3D με ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών που θα επιταχύνουν τις εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές σας.

Σάρωση γραμμής ή επιφάνειας

Όταν η γεωμετρία καθίσταται πολύπλοκη και οι επιφάνειες είναι κυρτές, το Zoom 3D μετρά αυτόματα οριζόντια, κάθετα και κεκλιμένα τμήματα. Απλά ορίστε τα όρια και το Zoom3D εντοπίζει αυτόματα την επιφάνεια που έχει οριστεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GeoMax Zoom3D Φυλλάδιο

GeoMax Zoom3D Manual

GM-6014148

Φύλλο δεδομένων

WiFi
Ναι
Αισθητήρας Κλίσης
Ναι
Οθόνη
Όχι
Λειτουργικό σύστημα
Android
Βάρος
2.8 kg
Εμβέλεια
50 m
Χρήση
Εσωτερική/Εξωτερική
Εύρος Αυτόματης Οριζοντίωσης
± 3°
Τροφοδοσία
Li-Ion
Θερμοκρασιακό Εύρος λειτουργίας
-10°C~50°C
Κλάση Laser
2
Προστασία από Νερό/Σκόνη
IP54
Digital Pointfinder (Ψηφιακή Κάμερα)
Ναι
Είδος
3D Όργανα