Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

Hi-Target iBoat BS3 Αυτόνομο Σκάφος Βυθομέτρησης

Το iBoat BS3 USV είναι ένα γρήγορο και έξυπνο αυτόνομο, μη επανδρωμένο σκάφος επιφάνειας με απαράμιλλη χρηστικότητα και επαγγελματικό σχεδιασμό κύτους. Είναι εξοπλισμένο με ένα υψηλής απόδοσης βυθόμετρο μονής δέσμης, υψηλής ακρίβειας GNSS και ενσωματωμένο λογισμικό ελέγχου και απόκτησης δεδομένων. Η εξαιρετική μονάδα ήχου προσφέρει εύρος μέτρησης από 0,15 m έως 300 m, ικανή να προσαρμοστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας. Εκτός αυτού, το ADCP και το σόναρ πλευρικής σάρωσης μπορούν επίσης να προστεθούν για ευέλικτες εφαρμογές.

HT-BS3
Hi-Target

Η σειρά αυτόνομων, μή επανδρωμένων σκαφών, Hi-Target iBoat, με στιβαρό σχεδιασμό κύτους και προστατευμένες ελικοειδείς προπέλες, παρέχει μια εντελώς νέα επιλογή για υδρογραφική έρευνα ρηχών υδάτων, σε υψηλή ανάλυση. Με δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών αισθητήρων, η σειρά iBoat USV μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως για να εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες με τη βοήθεια δορυφορικής πλοήγησης.

Ο σχεδιασμός του σώματος του BS3, επιτρέπει την προσέγγιση σημείων κοντά σε ακτές όπου συμβατικές μέθοδοι δεν είναι εφικτές και ασφαλείς, αποφεύγοντας το ακριβό κόστος της ενοικίασης σκαφών. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται συγχρόνως μέσω ασύρματης επικοινωνίας καθιστώντας εύκολη την πλήρη διαχείριση της λειτουργίας από τον χειριστή.

Συμπαγής και φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός

Ο αρθρωτός σχεδιασμός όλων των συστημάτων επικοινωνίας απλοποιεί τα βήματα εγκατάστασης και εξοικονομεί χρόνο για τους χρήστες. Το βάρος του iBoat BS3 είναι μόλις 7 κιλά κάτι που διασφαλίζει ότι μπορεί να μεταφερθεί από ένα άτομο οπουδήποτε.

Επαγγελματικό βυθόμετρο

Το ενσωματωμένο βυθόμετρο παρέχει εξαιρετική βαθομετρική απόδοση, με εύχρηστη συλλογή δεδομένων και λογισμικό για την επεξεργασία τους στην ξηρά.

Απόλυτη ακρίβεια αυτόματου πιλότου

Με τον δέκτη Hi-Target GNSS υψηλής ακρίβειας και το έξυπνο σύστημα ελέγχου Hi-Target, το iBoat BS3 μπορεί να φτάσει σε οποιαδήποτε στοχευμένη θέση με offset 10 cm και παρέχει ακριβείς διαδρομές εργασίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Απόσταση επικοινωνίας έως 1500 m
  • Μέγιστη ταχύτητα 6 m/s
  • Διάρκεια μπαταρίας 4 ώρες @ 2 m/s
  • Εύρος ηχοβολολιστικής μονάδας 0,15 m έως 200 m
  • Βάρος: 7 κιλά (χωρίς μπαταρία)
  • Ακρίβεια εντοπισμού θέσης: 10 cm ακρίβεια τοποθέτησης

Ακρίβεια εντοπισμού θέσης

  • RTK : Οριζοντιογραφικά: ±8mm + 1ppm RMS ; Υψομετρικά  ±15mm + 1ppm RMS
  • SBAS : 0.5 m CEP

Λογισμικό συστήματος

  • Έλεγχος σκάφους : Αυτόματος πιλότος, έλεγχος παραμέτρων σκάφους, μετατροπή συντεταγμένων κλπ
  • Λογισμικό βυθομέτρησης HiMAX : Υποστηρίζει παραμετροποίηση, μετατροπή συντεταγμένων, συλλογή δεδομένων βυθού, μετεπεξεργασία (προσωμειωμένα και ψηφιακά σήματα συνδυάζονται για ασφαλέστερη αποφυγή εσφαλμένων βυθομετρήσεων) και πολλά άλλα

iBoat BS3 Φυλλάδιο

Δείτε το σχετικό βίντεο:

HT-BS3

Φύλλο δεδομένων

Διαστάσεις
1100 x 520 x 300mm
Βάρος
7kg (χωρίς μπαταρία)