Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

ADA CUBE 3D GREEN Laser Σταυρού Professional Edition

Το ADA CUBE 3D GREEN είναι το πιο συμπαγές λέιζερ γραμμής με δύο κάθετες και μία οριζόντια γραμμή. Με τη βοήθεια του ADA Cube μπορείτε να κάνετε όλες τις εργασίες σήμανσης: να κρεμάσετε ένα ράφι ή μια εικόνα στον τοίχο, να κρεμάσετε ταπετσαρίες, να τοποθετήσετε αγωγό για ηλεκτρικές καλωδιώσεις, να τοποθετήσετε οδηγούς για ψευδοροφή και ούτω καθεξής.

ADA-A00545
ADA Instruments
221,96 €
136,40 € Εξοικονομήστε 85,56 €
221,96 € Με Φ.Π.Α. 136,40 € Με Φ.Π.Α. 110,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Αποστολή σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα
report_problem Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κάθετη σήμανση

Λόγω των κάθετων γραμμών που τέμνονται σε γωνία 90° μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε τη διαίρεση του δωματίου, να κάνετε χωρίσματα, να στρώσετε πλακάκια δαπέδου και ούτω καθεξής. Οι γραμμές λέιζερ θα δείξουν τη θέση των μελλοντικών τοίχων. Αλλάξτε τη θέση του λέιζερ για να αποτιμήσετε τις διαστάσεις του προγραμματισμένου δωματίου.

Εξοικονόμηση ενέργειας μπαταρίας

Είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τις γραμμές λέιζερ που δε χρησιμοποιούνται για εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας. Εάν η ισχύς της μπαταρίας είναι χαμηλή, οι γραμμές λέιζερ θα αναβοσβήνουν.

Ανθεκτική κατασκευή

Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο σε μορφή κύβου. Η περιοχή της άκρης είναι μόνο 6,5 cm. Τα ελαστικά μέρη προστατεύουν το όργανο από ζημιές. Λόγω της ραβδωτής επιφάνειας το όργανο δεν γλιστράει από τα χέρια σας.

Εύκολη λειτουργία

Η ενεργοποίηση και η απεμπλοκή εκτελούνται με το πάτημα του κουμπιού. Το εκκρεμές κάνει γρήγορη ευθυγράμμιση σε κάθετη θέση. Η μέγιστη απόκλιση από τον κατακόρυφο άξονα είναι 3°. Σε περίπτωση απόκλισης ενεργοποιείται ο ακουστικός συναγερμός. Το σπείρωμα 1/4″ στο κάτω μέρος του μετρητή επιτρέπει τη στερέωση σε τρίποδα.

Τηλεσκοπικός τρίποδας

Ελαφρύς τρίποδας αλουμινίου με συρόμενη κολόνα για τοποθέτηση σε ύψος από 35 έως 110 cm. Για γρήγορη τοποθέτηση του λέιζερ στο απαιτούμενο ύψος σε οποιοδήποτε σημείο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Προβολή λέιζερ: 1H 2V
  • Εύρος εργασίας: 40 m
  • Ακρίβεια: ± 0,2 mm/m
  • Κλάση διόδων λέιζερ: 2, 515 nm, < 1 mWt
  • Προστασία από σκόνη/νερό: IP 54
  • Τροφοδοσία: 3 μπαταρίες AAA / 1,5 V
  • Σπείρωμα: 1/4"
  • Διαστάσεις: 65x65x65 mm
  • Βάρος: 0,24 kg
ADA-A00545

Φύλλο δεδομένων

Εμβέλεια
40 m
Εγγύηση
2 χρόνια
Εύρος Αυτόματης Οριζοντίωσης
± 3°
Τροφοδοσία
3 X AAA
Ακτίνα Laser
Πράσινη Δέσμη
Κλάση Laser
2
Αυτόματη Οριζοντίωση
Ναι
Ακρίβεια (mm στα 10 μέτρα)
± 2
Προστασία από Νερό/Σκόνη
IP54
Τύπος Laser
Laser Σταυρού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει