Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

Leica LINO L2P5G Σετ Αλφάδι Σταυρού & Σημείων Laser Pro - Πράσινη Δέσμη

Το Leica Lino L2P5G είναι ένα πολυ-λειτουργικό αλφάδι laser πράσινων γραμμών και κουκίδων. Οι πράσινες ακτίνες και τα σημεία του L2P5G είναι έως και τέσσερις φορές πιο ορατά στο ανθρώπινο μάτι σε σύγκριση με τα κόκκινα, γεγονός που το καθιστά το ιδανικό εργαλείο για φωτεινά περιβάλλοντα και μεγάλα δωμάτια.

LH-864435
Leica Geosystems
675,80 €
675,80 € Με Φ.Π.Α. 545,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα
check Αποστολή σε 5 - 15 ημέρες

Τεχνολογία Li-Ion

Οι μπαταρίες Li-Ion επιτρέπουν σε αυτό το ολοκληρωμένο εργαλείο λέιζερ να λειτουργεί έως και 28 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Εναλλακτικά, μπορεί να τροφοδοτείται από αλκαλικές μπαταρίες ή από το φορτιστή της.

Μέγιστη Ακρίβεια

Το Leica Lino L2P5G χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία πράσινου λέιζερ που προβάλλει σαφέστερες και πιο ευκρινείς γραμμές λέιζερ σε ακριβείς γωνίες μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει την υψηλότερη ακρίβεια λεπτομερών εσωτερικών εργασιών.

Εύρος Εργασίας

Τα μεγάλα γυάλινα οπτικά του Leica Lino L2P5G επιτρέπουν τέλεια οριζοντίωση και ευθυγράμμιση σε μεγάλες αποστάσεις. Το εύρος εργασίας είναι έως 35 μέτρα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και μπορεί εύκολα να επεκταθεί έως και 80 μέτρα χρησιμοποιώντας το δέκτη λέιζερ Leica RGR 200.

Εύκολη Τοποθέτηση

Το Leica Lino L2P5G συνδέεται γρήγορα και εύκολα σε μια ποικιλία επιφανειών. Ο μαγνητικός αντάπτορας του ταιριάζει σε προφίλ U και με την προσθήκη του αντάπτορα UAL 130 η συσκευή προσαρμόζεται εύκολα σε άκρα, μεταλλικούς στύλους και ράβδους.

Αυτόματη Οριζοντίωση

Οι γραμμές και τα σημεία του Leica Lino L2P5G είναι πάντα επίπεδα όταν τοποθετηθούν. Η κλίση ρυθμίζεται αυτόματα όταν βρίσκεται εντός ορίου ± 4°. Εκτός αυτού του ορίου, μια ειδοποίηση υποδεικνύει ότι η τοποθέτηση πρέπει να προσαρμοστεί.

Ανθεκτική Κατασκευή

Το Leica Lino L2P5G έχει στιβαρό σχεδιασμό και προστατεύεται από σκόνη και νερό σύμφωνα με τα πρότυπα IP 54. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επιτάχυνση της ροής εργασίας και την αύξηση της παραγωγικότητας στα σημερινά εργοτάξια.

Το Σετ Περιλαμβάνει:

  • Lino L2P5G
  • Αντάπτορας Leica TWIST 360
  • Αντάπτορας UAL130
  • Θήκη μπαταρίας
  • Μπαταρία ιόντων λιθίου
  • Φορτιστής
  • Στόχος
  • Βαλίτσα μεταφοράς
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Φυλλάδιο Τεχνικών Χαρακτηριστικών

 

LH-864435

Φύλλο δεδομένων

Εμβέλεια
35 m
Εγγύηση
2 + 1 χρόνια
Εύρος Αυτόματης Οριζοντίωσης
± 4°
Τροφοδοσία
Li-Ion / 3 X AA
Ακτίνα Laser
Πράσινη Δέσμη
Κλάση Laser
2
Ακρίβεια (mm στα 10 μέτρα)
± 2
Προστασία από Νερό/Σκόνη
IP54
Ακρίβεια
± 0.2 mm/m
Τύπος Laser
Laser Σημείων
Laser Σταυρού

Leica Lino Series Brochure

Κατάλογος Προϊόντων της σειράς Leica Lino

Λήψη (3.6MB)

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης: