Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

Αρχική

Αρχική

Top Sellers

Top Sellers

Λίστα προϊόντων ανά μάρκα CHASING Innovation

chasing_logo

Η CHASING-Innovation Technology Co., LTD. είναι μια κορυφαία εταιρεία υποβρύχιων drones που ενσωματώνει έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2016 και εδρεύει στο Shenzhen της Κίνας. Έχει γραφεία και θυγατρικές στο Πεκίνο, στο Τσενγκντού, στο Κουνμίνγκ και στο Κινγκντάο στην Κίνα και θυγατρικές εξ ολοκλήρου στις Ηνωμένες Πολιτείες στο εξωτερικό. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 100 υπαλλήλους και η βασική ομάδα της εταιρείας προέρχεται από Huawei, China Shipbuilding Industry Corporation, LG, Foxconn, Microsoft, Bosch και άλλες διεθνείς επιχειρήσεις πρώτης κατηγορίας. Έχει φτάσει στο διεθνές επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε πολλά υποβρύχια τεχνολογικά πεδία. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει κερδίσει τον τίτλο πιστοποίησης "εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας". Η τελευταία γενιά του προϊόντος GLADIUS MINI κέρδισε το βραβείο Product Design 2019 του Red Dot.

Η Chasing δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη απόδοση για υποβρύχιες εφαρμογές, την καλύτερη εμπειρία επαναστατικών προϊόντων και λύσεων.

Εμφανίζονται 1-20 o από 46 προϊόν(τα)