- Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
lcp
DJI Agras T10 KIT Ψεκαστικό Drone
  • DJI Agras T10 KIT Ψεκαστικό Drone
  • DJI Agras T10 KIT Ψεκαστικό Drone
  • DJI Agras T10 KIT Ψεκαστικό Drone
  • DJI Agras T10 KIT Ψεκαστικό Drone

DJI Agras T10 KIT Ψεκαστικό Drone

DJI-69101
9.500,00 €
9.500,00 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 7.661,29 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης

-Το ιδανικό drone για νέους αγρότες-

Το DJI Agras T10 φέρνει μια εξαιρετικά συμπαγή αλλά ισχυρή εναέρια λύση για χωράφια όλων των μεγεθών και αναγκών. Μια δεξαμενή 8 λίτρων και πλάτος ψεκασμού έως και 5 μέτρα επιτρέπουν στο αεροσκάφος να καλύψει έως και 60 στρέμματα/ώρα. Η πτυσσόμενη δομή του είναι στιβαρή και αξιόπιστη, επιτρέποντας αποτελεσματική αναδίπλωση, άνετη μεταφορά και εύκολες μεταβάσεις.

Το πακέτο (KIT) περιλαμβάνει:

  • DJI Agras T10 Drone x1
  • DJI Agras T10 Intelligent Battery Station x1
  • DJI Agras T10 Intelligent Flight Battery x3

DJI Agras T10

9.500,00 €
9.500,00 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 7.661,29 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα:
Δεν υπάρχουνε προϊόντα!

Κατόπιν Παραγγελίας

  Πολιτική ασφαλείας

Η σύνδεση στο e-shop μας προστατεύεται από Πιστοποιητικό Ασφαλείας GeoTrust OV κρυπτογράφησης 256bit

  Πολιτική παράδοσης

Παραγγελίες που γίνονται πριν τις 14:00 στις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλονται την επόμενη μέρα

  Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών (ισχύουν όροι)

Agras T10 SPECS

Ελαφρύ και βολικό

Ένα σύνθετο σώμα από ανθρακονήματα διατηρεί το Agras T10 τόσο ελαφρύ όσο και δυνατό. Μπορεί επίσης να διπλωθεί κατά 70% για πιο άνετη μεταφορά. Η μπαταρία και η δεξαμενή μπορούν να συνδεθούν και να αποσπαστούν γρήγορα για να γίνει πιο αποτελεσματική η αναπλήρωση.

Αυτόνομες Λειτουργίες για Ευκολότερες Πτήσεις

Το αεροσκάφος απογειώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο αυτόνομος σχεδιασμός και η αυτόματη σάρωση άκρων προσφέρουν εκτεταμένη κάλυψη ψεκασμού και αβίαστη λειτουργία. Το T10 έρχεται επίσης προαιρετικά με μονάδα RTK με τοποθέτηση ακριβείας εκατοστών. Η νέα εφαρμογή DJI Agriculture επιτρέπει μια πιο ομαλή εμπειρία συστήματος και πιο διαισθητική λειτουργία.

Ψεκασμός ακριβείας, χωρίς πλεονασμό ή διαρροή

Το Agras T10 διαθέτει σχεδιασμό τεσσάρων ακροφυσίων με ταχύτητα απόδοσης έως και 2,4 λίτρα ανά λεπτό. Ένας μετρητής ροής ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας δύο καναλιών ελέγχει τα ακροφύσια για ομοιόμορφο ψεκασμό και ακριβή έλεγχο της έντασης, κρίσιμο για τον ψεκασμό φυτοφαρμάκων.

Εξαλείψτε τα τυφλά σημεία με ένα σφαιρικό σύστημα ραντάρ

Το σφαιρικό σύστημα ραντάρ αντιλαμβάνεται τα εμπόδια σε όλα τα περιβάλλοντα, τις καιρικές συνθήκες και τις γωνίες θέασης, ανεξάρτητα από τη σκόνη και την παρεμβολή φωτός. Η αυτόματη αποφυγή εμποδίων και οι προσαρμοστικές λειτουργίες πτήσης συμβάλλουν στη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τη λειτουργία.

Διπλές κάμερες FPV για βελτιωμένη ορατότητα

Εξοπλισμένο με διπλές κάμερες FPV, το Agras T10 παρέχει καθαρή εμπρός και πίσω όψη και σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση πτήσης χωρίς να χρειάζεται να στρίψετε το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επιπλέον, ο φωτεινός προβολέας διπλασιάζει τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης του αεροσκάφους, δημιουργώντας περισσότερες δυνατότητες νυχτερινής λειτουργίας.

Σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση

Η μονάδα ελέγχου Agras T10 έχει μια πλήρως κλειστή δομή για πρόσθετη ανθεκτικότητα. Όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα έχουν τρία επίπεδα προστασίας και βαθμολογία προστασίας από νερό/σκόνη IP67. Ιδανικό για μακροχρόνια χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και για αντίσταση στη σκόνη και τη διάβρωση.

Ultrabright Screen Ultimate Control

Ένα ενημερωμένο τηλεχειριστήριο υποστηρίζει σταθερή μετάδοση εικόνας από απόσταση έως και 5 km, 67% περισσότερο από την προηγούμενη γενιά. Μια φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών προσφέρει καθαρά γραφικά, ακόμη και σε σκληρές συνθήκες φωτισμού. Για αυξημένη παραγωγικότητα, ένα τηλεχειριστήριο μπορεί να χειριστεί πολλά drones ταυτόχρονα. Η προαιρετική μονάδα εντοπισμού θέσης υψηλής ακρίβειας RTK επιτρέπει τον προγραμματισμό λειτουργίας σε επίπεδο εκατοστών. Οι πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν ισχυρότερη σηματοδότηση, κατά των παρεμβολών και λειτουργική σταθερότητα. Η νέα εφαρμογή DJI Agriculture παρέχει ομαλή εμπειρία χρήστη και πιο διαισθητική λειτουργία.

Ultrabright Screen Ultimate Control

Δύο μπαταρίες + φορτιστής για συνεχή λειτουργία

1.000 κύκλοι για 6.600 στρέμματα

Με λιγότερα εξαρτήματα στήριξης, το Agras T10 είναι ευκολότερο στη μεταφορά. Μια πρόσφατα σχεδιασμένη έξυπνη μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 1 έτους για 1.000 φορτίσεις και 6.600 στρέμματα πτήσης. Αυτή η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Ο σταθμός φόρτισης και ο έξυπνος διανομέας φόρτισης μπορούν να φορτίσουν μια μπαταρία σε 10 λεπτά, επιτρέποντας τη συνεχή λειτουργία με δύο μόνο μπαταρίες και έναν φορτιστή.

  • Έξυπνη μπαταρία πτήσης DJI Agras T10

Η Intelligent Flight Battery 9.500 mAh έχει εγγύηση προϊόντος 1.000 κύκλων. Υποστηρίζει άμεση φόρτιση χωρίς την ανάγκη ψύξης, προστασία πλακέτας κυκλώματος και αντίσταση από το νερό και τη διάβρωση.

DJI Agras T10 Intelligent Flight Battery

  • Έξυπνος σταθμός μπαταριών DJI Agras T10

Το T10 Battery Station παρέχει ισχύ φόρτισης 3.600 watt και μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία σε 7 λεπτά. Υποστηρίζει επίσης εναλλασσόμενη φόρτιση δύο καναλιών με προσαρμογή ρεύματος για ασφαλέστερη λειτουργία.

DJI Agras T10 Intelligent Battery Station

T10 Spreading System 3.0, Γρήγορη εναλλαγή και αποτελεσματική σπορά*

Το Agras T10 μπορεί να μεταβεί σε σύστημα διασποράς (κοκοδιανομέας) σε μόλις τρία λεπτά. Με χωρητικότητα 8 κιλών και πλάτος διασποράς έως και 7 μέτρα υποστηρίζουν ωριαία παραγωγικότητα 60 στρεμμάτων. Υποστηρίζει επίσης παρακολούθηση βάρους σε πραγματικό χρόνο και διαθέτει αισθητήρα κατά της περιστροφής, επιτρέποντας πιο ακριβείς ειδοποιήσεις αναπλήρωσης. Αυτό το σύστημα υποστηρίζει επίσης παρακολούθηση βάρους σε πραγματικό χρόνο και διαθέτει αισθητήρα κατά της περιστροφής, επιτρέποντας πιο ακριβείς ειδοποιήσεις αναπλήρωσης. Η συνολική βαθμολογία αντοχής του T10 στο νερό IP67 το καθιστά πλένεται και ανθεκτικό στη διάβρωση ιδανικό για ψεκασμό λιπασμάτων, σπόρων και ζωοτροφών. Όταν χρησιμοποιείται με λύσεις ψηφιακής γεωργίας, το Agras T10 εφαρμόζει μεταβλητή διασπορά, μειώνοντας τη χρήση λιπασμάτων ενώ αυξάνει την απόδοση.

*Πωλείται ξεχωριστά

3D Γεωργία Ακριβείας βασισμένη στο cloud: Η ψηφιακή γεωργία είναι εδώ

Με την πλατφόρμα Smart Agriculture Cloud, οι χρήστες μπορούν να εκτελούν χαρτογράφηση σεναρίων οπωρώνων και γεωργικών εκτάσεων βάσει cloud για να δημιουργήσουν έξυπνες διαδρομές πτήσης. Αυτή η πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα αναγνώρισης τεχνητής νοημοσύνης για να περιπολεί τα χωράφια, να αναγνωρίζει την ανάπτυξη, να παρακολουθεί ασθένειες ή παράσιτα και να παρακολουθεί αποτελεσματικά τις γεωργικές συνθήκες. Η σύζευξη αυτού του συστήματος με το DJI P4 Multispectral επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν λύσεις που βασίζονται σε συγκεκριμένες μεταβλητές σύμφωνα με έναν αυτόματα παραγόμενο χάρτη γεωργικών εκτάσεων.

Cloud-Based 3D Farming

DJI-69101

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: