- Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
unknown

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε παραγγελίες άνω των 500€. Καλέστε μας τώρα +302114052052.

DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone
 • DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone
 • DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone
 • DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone
 • DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone
 • DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone
 • DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone

DJI Agras T30 KIT Ψεκαστικό Drone

DJI-69301
17.200,00 €
17.200,00 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 13.870,97 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης

-Μια νέα ναυαρχίδα για την ψηφιακή γεωργία-

Με δεξαμενή 30 λίτρων, το DJI Agras T30 ανεβάζει την απόδοση του αεροψεκασμού σε νέα ύψη. Με νέο επαναστατικό σχεδιασμό επιτρέπει πιο αποτελεσματικό ψεκασμό, ειδικά για οπωροφόρα δέντρα. Χρησιμοποιώντας λύσεις ψηφιακής γεωργίας της DJI, το T30 συμβάλλει στη μείωση της χρήσης λιπασμάτων και στην αύξηση της απόδοσης με αποτελεσματικές βέλτιστες πρακτικές βάσει πραγματικών δεδομένων.

Το πακέτο (KIT) περιλαμβάνει:

 • DJI Agras T30 Drone x1
 • DJI Agras T30 Intelligent Battery Station x1
 • DJI Agras T30 Intelligent Flight Battery x3

DJI Agras T30

17.200,00 €
17.200,00 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 13.870,97 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα:
Δεν υπάρχουνε προϊόντα!

Κατόπιν Παραγγελίας

  Πολιτική ασφαλείας

Η σύνδεση στο e-shop μας προστατεύεται από Πιστοποιητικό Ασφαλείας GeoTrust OV κρυπτογράφησης 256bit

  Πολιτική παράδοσης

Παραγγελίες που γίνονται πριν τις 14:00 στις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλονται την επόμενη μέρα

  Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών (ισχύουν όροι)

Agras T30 specs

Τεχνολογία στόχευσης κλαδιών για διεξοδική διείσδυση

Με την επαναστατική τεχνολογία στόχευσης κλαδιών και τους ρυθμιζόμενους βραχίονες, το Agras T30 διεισδύει σε δενδρώδεις καλλιέργεις με παχία κόμη μέσω πλάγιου ψεκασμού, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη εφαρμογή των υγρών φυτοφαρμάκων και διπλασιάζοντας τον αριθμό των σταγονιδίων σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Με τη βοήθεια της πλατφόρμας DJI Smart Agriculture Cloud, μπορείτε εύκολα να διαχειριστούν έναν τρισδιάστατο ψηφιακό οπωρώνα, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την πραγματική Γεωργία Ακριβείας.

16 ακροφύσια ψεκασμού (μπεκ) παρέχουν εκτεταμένη κάλυψη

Τα 16 ακροφύσια (μπεκ) παρέχουν εκτεταμένη κάλυψη με ομοιόμορφη κατανομή, ισχυρή διείσδυση και εξαιρετική μείωση της μετατόπισης του ψεκαστικού νέφους. Η διάταξη τους βελτιώνει περαιτέρω τη διείσδυση σταγονιδίων στη κόμη των δέντρων. Οκτώ σετ ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων ροής επιτρέπουν τον ανεξάρτητο μεταβλητό έλεγχο της ροής και του ψεκασμού. Ο οριζόντιος εξακύλινδρος σχεδιασμός μιας διέμβολης αντλίας παρέχει ισχυρή ισχύ ψεκασμού και υψηλή παροχή έως και 8 lt/min.

160 στρέμματα την ώρα

Εξοπλισμένο με μεγάλη δεξαμενή ψεκασμού 30 κιλών, το Agras T30 έχει πλάτος ψεκασμού 9 μέτρα και απόδοση ψεκασμού στον αγρό 160 στρέμματα/ώρα, 33,3% μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά του.

Εξαλείψτε τα τυφλά σημεία με το σφαιρικό σύστημα ραντάρ (Spherical Radar System)

Το σφαιρικό σύστημα ραντάρ αντιλαμβάνεται τα εμπόδια σε όλα τα περιβάλλοντα, τις καιρικές συνθήκες και τις γωνίες θέασης, ανεξάρτητα από τη σκόνη και την παρεμβολή φωτός. Η αυτόματη αποφυγή εμποδίων και οι προσαρμοστικές λειτουργίες πτήσης συμβάλλουν στη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τη λειτουργία.

Διπλές κάμερες FPV για βελτιωμένη ορατότητα

Εξοπλισμένο με διπλές κάμερες FPV, το Agras T30 παρέχει καθαρή εμπρός και πίσω όψη και σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης χωρίς να χρειάζεται να στρίψετε το αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ένας φωτεινός προβολέας διπλασιάζει τις δυνατότητες νυχτερινής όρασης του αεροσκάφους, δημιουργώντας περισσότερες δυνατότητες νυχτερινής λειτουργίας.

Σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση

Η μονάδα ελέγχου Agras T30 έχει μια πλήρως κλειστή δομή για πρόσθετη ανθεκτικότητα. Όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα έχουν τρία επίπεδα προστασίας και βαθμολογία προστασίας από νερό / σκόνη IP67. Ιδανικό για μακροχρόνια χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και για αντίσταση στη σκόνη και τη διάβρωση.

Αυτόνομη Λειτουργία με Βέλτιστο Σχεδιασμό Διαδρομών

Η νέα έξυπνη λειτουργία διαδρομής σχεδιάζει ανεξάρτητα την καλύτερη διαδρομή για κάθε λειτουργία. Ένας μετρητής υποδεικνύει την υπολειπόμενη ποσότητα υγρού ωφέλιμου φορτίου και τον εκτιμώμενο χρόνο μέχρι την αναπλήρωση σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους χειριστές να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ωφέλιμου φορτίου και διάρκειας μπαταρίας. Το αεροσκάφος υποστηρίζει επίσης αυτόματη σάρωση άκρων για εκτεταμένη κάλυψη με ψεκασμό και ευκολότερη εναέρια λειτουργία.

Ultrabright Screen Ultimate Control

Ένα ενημερωμένο τηλεχειριστήριο υποστηρίζει σταθερή μετάδοση εικόνας από απόσταση έως και 5 km, 67% περισσότερο από την προηγούμενη γενιά. Μια φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών προσφέρει καθαρά γραφικά, ακόμη και σε σκληρές συνθήκες φωτισμού. Για αυξημένη παραγωγικότητα, ένα τηλεχειριστήριο μπορεί να χειριστεί πολλά drones ταυτόχρονα. Η τυπική μονάδα εντοπισμού θέσης υψηλής ακρίβειας RTK εφαρμόζει σχεδιασμό λειτουργίας σε επίπεδο εκατοστών. Οι πρόσθετες βελτιώσεις περιλαμβάνουν ισχυρότερη σηματοδότηση, κατά των παρεμβολών και λειτουργική σταθερότητα. Η νέα εφαρμογή DJI Agriculture παρέχει ομαλή εμπειρία χρήστη και πιο διαισθητική λειτουργία.

agras t30 remote controller

Δύο μπαταρίες + φορτιστής για συνεχή λειτουργία

1.000 κύκλοι φόρτισης για 20.000 στρέμματα

Με λιγότερα εξαρτήματα στήριξης, το Agras T30 είναι ευκολότερο στη μεταφορά. Μια νέας σχεδίασης έξυπνη μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση για 1.000 φορτίσεις και 20.000 στρέμματα πτήσης. Αυτή η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Ο σταθμός φόρτισης και ο έξυπνος διανομέας φόρτισης μπορούν να φορτίσουν πλήρως μια μπαταρία σε 10 λεπτά, επιτρέποντας τη συνεχή λειτουργία με δύο μόνο μπαταρίες και έναν φορτιστή. Η προστατευτική θήκη ασφαλείας βοηθά στη διασφάλιση της ασφάλειας της μπαταρίας και της εύκολης αποθήκευσης του εξοπλισμού.

 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης DJI Agras T30

Η έξυπνη μπαταρία πτήσης 29.000 mAh έχει εγγύηση προϊόντος 1.000 κύκλων. Υποστηρίζει άμεση φόρτιση χωρίς την ανάγκη ψύξης, προστασία από γλάστρα σε επίπεδο προστασία πλακέτας κυκλώματος και αντίσταση από το νερό και τη διάβρωση.

DJI Agras T30 Intelligent Flight Battery

 • Έξυπνος σταθμός μπαταριών DJI Agras T30

Το T30 Battery Station παρέχει ισχύ φόρτισης 7.200 watt και μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία σε 10 λεπτά. Διαθέτει επίσης εφεδρικό σύστημα τροφοδοσίας και υποστηρίζει εναλλασσόμενη φόρτιση δύο καναλιών με προσαρμογή ρεύματος και ασφαλέστερη λειτουργία.

Έξυπνος σταθμός μπαταριών DJI Agras T30

T30 Spreading System 3.0 Γρήγορη εναλλαγή και αποτελεσματική σπορά*

Με ενημερωμένο σύστημα σποράς (κοκοδιανομέας), χωρητικότητα έως και 40 λίτρα και πλάτος διασποράς έως και 7 μέτρα, το Agras T30 μπορεί να διανείμει έως και 1 τόνο υλικού /ώρα. Αυτό το σύστημα υποστηρίζει επίσης παρακολούθηση βάρους σε πραγματικό χρόνο και διαθέτει αισθητήρα κατά της περιστροφής, επιτρέποντας πιο ακριβείς ειδοποιήσεις αναπλήρωσης. Η συνολική βαθμολογία προστασίας του T30 στο νερό με βαθμό IP67 το καθιστά εύκολο στο πλύσιμο και ανθεκτικό στη διάβρωση ιδανικό για ψεκασμό λιπασμάτων, σπόρων και ζωοτροφών. Όταν χρησιμοποιείται με λύσεις ψηφιακής γεωργίας, το Agras T30 εφαρμόζει μεταβλητής δόσης, μειώνοντας τη χρήση λιπασμάτων ενώ αυξάνει την απόδοση.

*Πωλείται ξεχωριστά

3D Γεωργία Ακριβείας βασισμένη στο cloud: Η ψηφιακή γεωργία είναι εδώ

Με την πλατφόρμα Smart Agriculture Cloud, οι χρήστες μπορούν να εκτελούν χαρτογράφηση σεναρίων οπωρώνων και γεωργικών εκτάσεων βάσει cloud για να δημιουργήσουν έξυπνες διαδρομές πτήσης. Αυτή η πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα αναγνώρισης τεχνητής νοημοσύνης για να περιπολεί τα χωράφια, να αναγνωρίζει την ανάπτυξη, να παρακολουθεί ασθένειες ή παράσιτα και να παρακολουθεί αποτελεσματικά τις γεωργικές συνθήκες. Η σύζευξη αυτού του συστήματος με το DJI P4 Multispectral επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν λύσεις που βασίζονται σε συγκεκριμένες μεταβλητές σύμφωνα με έναν αυτόματα παραγόμενο χάρτη γεωργικών εκτάσεων.

Cloud-Based 3D Farming

DJI-69301

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: