Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

ADA VISOR GREEN Πράσινα Γυαλιά Laser

Τα ADA VISOR GREEN είναι πράσινα γυαλιά λέιζερ για καλύτερη ορατότητα της πράσινης δέσμης λέιζερ.

ADA-A00624
ADA Instruments
12,40 €
8,68 € Εξοικονομήστε 3,72 €
12,40 € Με Φ.Π.Α. 8,68 € Με Φ.Π.Α. 7,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Αποστολή σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα
check Άμεσα Διαθέσιμο

Ελαφριά και ανθεκτικά

Τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πολυανθρακικό με μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές. Τα γυαλιά από πολυανθρακικό είναι αντικραδασμικά και ασφαλή. Διαθέτουν καμπύλο πλαίσιο και μεγάλους φακούς για πανοραμική προστασία των ματιών. Οι εύκαμπτοι λαστιχένιοι βραχίονες δεν φοβούνται το λύγισμα και κρατούν σταθερά τα γυαλιά σε οποιαδήποτε θέση.

Φίλτρο πράσινου φωτός

Το φίλτρο πράσινου φωτός μπλοκάρει όλο το φάσμα του ορατού φωτός εκτός από το πράσινο. Σε αυτό το πράσινο φάσμα η πράσινη δέσμη λέιζερ θα είναι η πιο φωτεινή δέσμη. Συνιστάται η χρήση γυαλιών λέιζερ ADA VISOR GREEN όταν λειτουργείτε με εργαλεία λέιζερ σε καλά φωτισμένα δωμάτια και στους δρόμους.

Αντιθαμπωτικά

Η ειδική κατασκευή των γυαλιών (χωρίς πλαίσιο) και τα μαξιλαράκια μύτης αποτρέπουν το θάμπωμα των φακών. Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέπουν τo θάμπωμα μέσα στα γυαλιά σε οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα. Τα γυαλιά είναι πάντα διάφανα.

ANTI UV 400

Η ειδική επίστρωση προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες UV. Αυτό το μοντέλο έχει 100% προστασία (UV 400).

Μαλακή θήκη

Η προστατευτική μαλακή θήκη είναι κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκούπισμα των φακών. Σφίγγεται με κορδόνι διπλής όψης για αποφυγή διείσδυσης σκόνης από έξω.

Περιλαμβάνoνται:

  • Γυαλιά
  • Μαλακή θήκη
ADA-A00624

Φύλλο δεδομένων

Είδος
Γυαλιά Laser

Μπορεί επίσης να σας αρέσει