Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε παραγγελίες άνω των 500€. Καλέστε μας τώρα +302114052052.

Ποιοι είμαστε

Έχετε πάθος με τη δουλειά σας;
Θέλετε να μετράτε εύκολα, γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια;
Πιστεύετε πως ο επαγγελματικός εξοπλισμός απαιτεί και επαγγελματική υποστήριξη;
Θέλετε να νιώθετε ασφαλείς όταν βρίσκεστε στο πεδίο και να γνωρίζετε πως ό,τι κι αν συμβεί δεν είστε μόνος;

Αν ναι, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος

Δημιουργήσαμε την TopoMarket έχοντας ως κριτήριο να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Από την προμήθεια αξιόπιστου και εύχρηστου εξοπλισμού μέχρι την υποστήριξη, την συντήρηση αλλά και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους κατασκευής Τοπογραφικών οργάνων και παρελκομένων, όπως η Κινεζική Hi-Target της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, η Tersus GNSS και η Γερμανική Geo-Fennel αλλά και με Ελληνικές εταιρείες, καταξιωμένες στο χώρο όπως η METRICA A.E. μέσω της οποίας παρέχουμε υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης, Συντήρησης του εξοπλισμού και Δικτύου Μονίμων Σταθμών Αναφοράς ως Authorized SmartNet Resellers.

Η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητες της και την γκάμα των προϊόντων της. Αντιπροσωπεύουμε την εταιρεία Chasing, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής υποβρύχιων τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων (underwater drones) Που απευθύνονται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες (Έλεγχο σκαφών, Ιχθυοκαλλιέργειές, Λιμενικά Έργα, Καταδύσεις κλπ).

Επειδή ακριβώς πιστεύουμε πως οι καλές σχέσεις με τους πελάτες μας, χτίζονται τόσο κατά την πώληση, αλλά κυρίως μετά από αυτή, με αξιόπιστη και εξειδικευμένη υποστήριξη, φροντίσαμε να στελεχωθούμε με αξιόλογους επαγγελματίες οι οποίοι είναι έτοιμοι να παράσχουν υπεύθυνες συμβουλές καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία.

Παράλληλα, με την αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία METRICA A.E. εξασφαλίσαμε πως οι πελάτες μας δεν θα μείνουν ποτέ χωρίς αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και service του εξοπλισμού τους. Στη METRICA A.E. λειτουργεί πλήρως στελεχωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, έτοιμο να επιλύσει κάθε πρόβλημα και να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη του Μηχανικού στο πεδίο, ενώ το εργαστήριο Service της εταιρείας ήδη διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλα τα όργανα της Hi-Target, GPS & Γεωδαιτικούς Σταθμούς αλλά και όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να αντιμετωπίσει βλάβες, ατυχήματα αλλά και την τακτική συντήρηση του εξοπλισμού σας.

Έτσι λοιπόν εξασφαλίζουμε την άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας σε κάθε επίπεδο και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση υπεύθυνα και αξιόπιστα.

TOPOMARKET IKE, αριθμός ΓΕΜΗ: 142180501000 και Α.Φ.Μ. 800823842 (Δ.Ο.Υ. Νέας Ιωνίας), έδρα Γκινοσάτη 88, 1ος Όροφος, Μεταμόρφωση Αττικής, Τ.Κ. 144 52.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: