Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

CHASING Βαλίτσα Μεταφοράς για το CHASING M2

Ανθεκτική βαλίτσα μεταφοράς για το CHASING M2. Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει το ηλεκτρικό στροφίο καλωδίου (E-Reel), τον ρομποτικό βραχίονα (Grabber Claw) και εφεδρική μπαταρία. Αποτελεί μία εύκολη λύση αποθήκευσης και μεταφοράς του υποβρύχιου drone και των παρελκομένων του. 

CHS-M2-CC
CHASING Innovation
713,00 €
713,00 € Με Φ.Π.Α. 575,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα
check Κατόπιν Παραγγελίας

Στιβαρός και ανθεκτικός σχεδιασμός

Η βαλίτσα είναι κατασκευασμένη από τροποποιημένο υλικό κράματος PP, το οποίο μπορεί να αντέξει σε χαμηλή θερμοκρασία -40 ℃ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον -20℃ ~ 60℃ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει επίπεδο αντίστασης πρόσκρουσης IK08, το οποίο είναι καλό για την αποτροπή παραμόρφωσης που προκαλείται από κρούση.

Εξωτερική αυτόματη βαλβίδα εξάτμισης, αδιάβροχη θήκη για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο

Το μπροστινό μέρος της θήκης είναι εξοπλισμένο με αυτόματη βαλβίδα εξαγωγής με στεγανοποιητικό δακτύλιο. Είναι κατασκευασμένη από διαπερατό μη υφασμένο ύφασμα, το οποίο μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη διαφορά πίεσης εντός και εκτός της θήκης ενώ είναι αδιάβροχη, καθιστώντας εύκολο το άνοιγμα και το κλείσιμο του σώματος της θήκης. 

Ροδάκια εξαιρετικής ποιότητας - Μεταφορά με το ένα χέρι

Η λαβή έλξης είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής. Διαθέτει 2 μεγάλους κυλίνδρους από νάιλον πολυουρεθάνη κάτω από τη βάση και υποστηρίζεται από ανοξείδωτα ρουλεμάν.

Σχεδιασμός τριών λαβών

Σχεδίαση τριών λαβών, ώστε να μεταφέρεται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιούνται οι ρόδες.

Αντικραδασμική προστασία εξοπλισμού

Η βαλίτσα έχει δομή προστασίας στρατιωτικών προδιαγραφών. Και το επάνω κάλυμμα και το κάτω μέρος της θήκης διαθέτουν σφουγγάρι, το οποίο μπορεί να ενισχύσει την προστασία ενώ είναι ελαφρύ. Διαθέτει επίσης κλειδαρότρυπες λουκέτου για αυξημένη ασφάλεια. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Τροποποιημένο υλικό κράματος PP
  • Εξωτερικές διαστάσεις: 560mm x 455mm x 365mm
  • Εσωτερικές διαστάσεις: 517mm x 392mm x 329mm
  • Βαθμός προστασίας σχεδιασμού: IP67
  • Αντοχή στην κρούση σχεδιασμού: IK08
CHS-M2-CC

Φύλλο δεδομένων

Προστασία από Νερό/Σκόνη
IP67
Συμβατό με
CHASING M2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει