Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

ADA SILVER PLUS Στειλεός Στήριξης Laser

Ο ADA SILVER PLUS είναι ένας στειλεός αλουμινίου που αποτελείται από πολλά τμήματα που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για εργασία σε διαφορετικά ύψη. Ιδανικό για όσους εργάζονται σε διαμερίσματα και σπίτια με οροφή έως 3,6 m ύψος.

ADA-A00557
ADA Instruments
85,56 €
76,88 € Εξοικονομήστε 8,68 €
85,56 € Με Φ.Π.Α. 76,88 € Με Φ.Π.Α. 62,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Αποστολή σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα
check Άμεσα Διαθέσιμο

Ο ADA SILVER PLUS εφαρμόζει με ασφάλεια μεταξύ του δαπέδου και της οροφής. Για να διασφαλιστεί η γρήγορη εγκατάσταση, τοποθετείται ένα ειδικό πεντάλ ποδιού στο κάτω μέρος του στειλεού: Τοποθετήστε το στειλεό στο πάτωμα, πιέστε το πεντάλ με το πόδι σας και πιέστε το προς την οροφή. Γρήγορα και εύκολα.

Το ADA MAGNETIC LIFT είναι μια μαγνητική βάση με μικροανυψωτικό που περιλαμβάνεται ειδικά για άνετη προσάρτηση σε λέιζερ. Η βάση είναι κατασκευασμένη από πλαστικό υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις κρούσεις. Ένας κινητός σφιγκτήρας SLIDER χρησιμοποιείται για την κατά προσέγγιση επιλογή του ύψους του οργάνου. Το ADA MAGNETIC LIFT χρησιμοποιείται για οριζόντια στόχευση με ακρίβεια χιλιοστού από 0 έως 11 εκατοστά. Συνδέεται στο τρίποδο με ισχυρούς μαγνήτες. Εάν ο τρίποδας δεν απαιτείται, το λέιζερ μαζί με το ADA MAGNETIC LIFT μπορούν εύκολα να διαχωριστούν από το ADA Silver PLUS. Δύο συσκευές σε μία.

Λέιζερ με σπειρώματα 1/4" ή 5/8" μπορούν να προσαρτηθούν στο ADA MAGNETIC LIFT.

Ο ADA Silver PLUS μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί στη θήκη μεταφοράς του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Αλουμίνιο
  • Ύψος: 360 cm
  • Σπείρωμα για λέιζερ: 1/4" και 5/8"

Περιλαμβάνονται:

  • ADA SILVER PLUS Στειλεός στήριξης laser
  • ADA SLIDER mobile retainer
  • ADA MAGNETIC LIFT magnetic clamp
  • Θήκη μεταφοράς
ADA-A00557

Φύλλο δεδομένων

Στειλεός για χρήση με
Laser

Μπορεί επίσης να σας αρέσει