

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε παραγγελίες άνω των 500€. Καλέστε μας τώρα +302114052052.
Αντάπτορας για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης και της κατασκευής πρόσοψης με περιστροφικά λέιζερ. Συμβατός με τον δέκτη FR-77 MM TRACKING.
Η σύνδεση στο e-shop μας προστατεύεται από Πιστοποιητικό Ασφαλείας GeoTrust OV κρυπτογράφησης 256bit
Παραγγελίες που γίνονται πριν τις 14:00 στις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλονται την επόμενη μέρα
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών (ισχύουν όροι)
Οι αντάπτορες FCA-L για περιστροφικά λέιζερ και FCA-E για δέκτες στερεώνονται στον τοίχο. Το επίπεδο του περιστροφικού λέιζερ και το σημάδι στο επίπεδο του δέκτη πρέπει να τοποθετηθούν στην ίδια απόσταση από τον τοίχο μέσω ενσωματωμένης διαβάθμισης cm / mm και στους δύο αντάπτορες.
Με αυτόν τον τρόπο, οι δομικές επιφάνειες μπορούν να τοποθετηθούν ακριβώς παράλληλα.
Προορίζεται για χρήση με τα FLG 245HV-GREEN TRACKING, FL 275HV-TRACKING & FL 510HV-G TRACKING σε συνδυασμό με τον δέκτη FR 77-MM TRACKING.