Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

CHASING USBL Kit

Το CHASING USBL Kit είναι αποκλειστικά και ειδικά σχεδιασμένο για το CHASING M2 PRO ROV και χρησιμοποιείται με τον σταθμό σύνδεσης (Docking Station) και το Adapter Box (προαιρετικά Κονσόλα Ελέγχου). Το κιτ χρησιμοποιείται για τον ακριβή εντοπισμό της υποβρύχιας θέσης των ROV. Το σύστημα εντοπισμού θέσης USBL χρησιμοποιεί την αρχή του εντοπισμού με βάση τον τριγωνισμό και χρησιμοποιεί έναν πομπό και έναν δέκτη για την αποστολή και λήψη σημάτων σόναρ για τον υπολογισμό των συντεταγμένων του ROV.

-Συμβατό με το Cerulean ROV Locator Bundle Mark II-

CHS-USBL-KIT
CHASING Innovation
657,20 €
657,20 € Με Φ.Π.Α. 530,00 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα
check Κατόπιν Παραγγελίας

Το USBL (Ultra-short baseline location) είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τον υποβρύχιο εντοπισμό θέσης και χρησιμοποιείται συνήθως στην υπεράκτια εξερεύνηση πετρελαίου, τη θαλάσσια διάσωση και άλλες θαλάσσιες εφαρμογές παραγωγής και ανάπτυξης. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ακριβή ανίχνευση της υποβρύχιας θέσης τηλεχειριζόμενων υποβρυχίων οχημάτων (ROV), αυτόνομων υποβρυχίων οχημάτων (UAV), δυτών και άλλων υποβρύχιων σωμάτων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Adapter Box ή την Κονσόλα Ελέγχου

Ο πομπός του CHASING USBL Kit είναι εγκατεστημένος στο ίδιο το ROV ενώ ο δέκτης είναι συνδεδεμένος στο Adapter Box ή στην Κονσόλα Ελέγχου, που βρίσκεται στη στεριά ή στο κατάστρωμα, μέσω ενός καλωδίου πρόσδεσης.

Ακριβής εντοπισμός και απόκτηση δεδομένων τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο

Μετρώντας την απόσταση μεταξύ πομπού και δέκτη με το χρόνο μετάδοσης του σήματος σόναρ, μπορεί να υπολογιστεί η θέση του ROV στις συντεταγμένες του επιπέδου.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή CHASING GO1 στο τηλέφωνό τους ή να χρησιμοποιήσουν την κονσόλα ελέγχου της οθόνης υψηλής φωτεινότητας απευθείας για να ελέγξουν τις πληροφορίες και να παρακολουθήσουν την τρέχουσα υποβρύχια θέση του ROV.

Σημείωση: Η μονάδα USBL Cerulean MARK II πωλείται ξεχωριστά.

Δείτε τα σχετικό βίντεο:

 

CHS-USBL-KIT

Φύλλο δεδομένων

Θερμοκρασιακό Εύρος λειτουργίας
-10°C~45°C
Συμβατό με
CHASING M2 PRO MAX
CHASING M2 Pro

Μπορεί επίσης να σας αρέσει