Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

Αποστολές και επιστροφές προϊόντων

H αποστολή των παραγγελιών γίνεται με εταιρεία Ταχυμεταφορών Courier (ACS, TNT ά άλλη) ή με μέσα της εταιρίας και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει αναλόγως με τον προορισμό. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει παραλαβή των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας μας, με επιλογή του πελάτη κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής περιπτώσεις:

  1. Προϊόντα με άμεση διαθεσιμότητα, ααποστέλλονται εντός 1 έως τρεις ημέρες.
  2. Προϊόντα που δεν βρίσκονται σε στοκ αλλά αναμένονται ρπό τον προμηθευτή, αποστέλλονται αμέσως μόλις παραληφθούν ή σε 3 έως 15 ημέρες.
  3. Προϊόντα που απαιτούν προπαραγγελία, συνήθως αποστέλλονται σε 5 έως 20 ημέρες, από την παραγγελία.

Το κόστος παραγγελίας υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής στο eshop με βάση την Διεύθυνση Αποστολής και το βάρος του δέματος. Για δυσπρόσιτες περιοχές ισχύουν αυξημένα κόστη μεταφοράς, βάσει του τρέχοντος τιμολογίου της μεταφορικής εταιρείας. Εάν ο πελάτης δεν συφωνεί με τις προτεινόμενες εταιρείες Ταχυμεταφορών, μπορεί να ζητήσει με δική του ευθύνη και κόστος άλλη εταιρεία. Η Topomarket ΙΚΕ δεν δεσμεύεται να ικανοποιήσει το αίτημα αυτό.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά κατά την παραγγελία.

Για αποστολές εντός Ελλάδος, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν αποστολής για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 500€.

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο Site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Η TopoMarket δεν είναι και δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας από τον μεταφορέα.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή νέα αποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ο αγοραστής οφείλει να ελέγξει ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία και να επισημανθεί, σε αντίθετη περίπτωση, στο δελτίο παράδοσης και υπό μορφή χειρόγραφων παρατηρήσεων μετά υπογραφής, οποιαδήποτε ανωμαλία.

Οφείλει επίσης να επιβεβαιώσει μέσω fax ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (support@topomarket.gr) αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την TopoMarket από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

Επιστροφή προϊόντων γίνεται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στην αντίστοιχη παράγραφο «Δικαίωμα υπαναχώρησης, επιστροφή προϊόντων».