Με Φ.Π.Α. Προ Φ.Π.Α.

DJI Phantom 4 RTK (EU) Combo

Αναβαθμίστε την επόμενη χαρτογράφησή σας, με την πιο συμπαγή και υψηλής ακρίβειας λύση χαρτογράφησης χαμηλού υψόμετρου με το Phantom RTK.

CP.TP.00000230.01
DJI
5.939,00 €
5.939,00 € Με Φ.Π.Α. 4.789,52 € Προ Φ.Π.Α.
με ΦΠΑ Αποστολή σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα
report_problem Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Phantom 4 RTK Key Features

Εντοπισμός θέσης με ακρίβεια εκατοστού

Το Phantom 4 RTK διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα RTK, παρέχοντας δεδομένα θέσης σε πραγματικό χρόνο, σε επίπεδο εκατοστoύ για βελτιωμένη απόλυτη ακρίβεια στα μεταδεδομένα εικόνας. Εκτός από τη βελτιστοποιημένη ασφάλεια πτήσης και την ακριβή συλλογή δεδομένων, το Phantom 4 RTK αποθηκεύει δορυφορικά δεδομένα παρατήρησης που θα χρησιμοποιηθούν για Post Processured Kinematics (PPK).

Χρησιμοποιήστε το Phantom 4 RTK σε οποιαδήποτε ροή εργασίας, με τη δυνατότητα σύνδεσης του με την μονάδα D-RTK 2 High Precision GNSS Mobile Station ή μέσω NTRIP (Μεταφορά δικτύου RTCM μέσω πρωτοκόλλου Διαδικτύου) με οποιοδήποτε δίκτυο σταθμών αναφοράς, χρησιμοποιώντας ένα dongle 4G ή hotspot WiFi.

Χαρτογράφηση Νέας Γενιάς

Ακρίβειες RTK

Συλλέξτε ακριβή δεδομένα με το TimeSync

Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες RTK του Phantom 4 RTK, το νέο σύστημα TimeSync δημιουργήθηκε για να ευθυγραμμίζει συνεχώς τον ελεγκτή πτήσης, την κάμερα και τη μονάδα RTK. Επιπλέον, το TimeSync διασφαλίζει ότι κάθε φωτογραφία χρησιμοποιεί τα πιο ακριβή μεταδεδομένα και διορθώνει τα δεδομένα θέσης στο οπτικό κέντρο του φακού - βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα από φωτογραμμετρικές μεθόδους και αφήνοντας την εικόνα να επιτύχει δεδομένα τοποθέτησης σε εκατοστά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

CP.TP.00000230.01

Μπορεί επίσης να σας αρέσει