- Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
lcp
DJI Matrice 350 RTK Drone (EU) | DJI Care 1 έτος
  • DJI Matrice 350 RTK Drone (EU) | DJI Care 1 έτος
  • DJI Matrice 350 RTK Drone (EU) | DJI Care 1 έτος

DJI Matrice 350 RTK Drone (EU) | DJI Care 1 έτος

DJI-6941565961389
9.550,48 €
9.550,48 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 7.702,00 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης

Fully Powered to Forge Ahead

Το DJI Matrice 350 RTK είναι η νέα αναβαθμισμένη ναυαρχίδα drone της DJI θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία. Αυτή η πλατφόρμα drone επόμενης γενιάς διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης βίντεο και εμπειρίας ελέγχου, ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα μπαταρίας και πιο ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθώς και ισχυρό ωφέλιμο φορτίο και δυνατότητες επέκτασης. Είναι πλήρως τροφοδοτημένο για να εισάγει καινοτόμο δύναμη σε οποιαδήποτε εναέρια λειτουργία.

Σημείωση: Οι μπαταρίες TB65 & ο φορτιστής BS65 πωλούνται ξεχωριστά. Απαιτούνται 2 μπαταρίες TB65 για τη λειτουργίας του Matrice 350.

DJI Matrice 350

9.550,48 €
9.550,48 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 7.702,00 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Κατόπιν συνεννόησης
Ποσότητα:
Δεν υπάρχουνε προϊόντα!

Κατόπιν Παραγγελίας

  Πολιτική ασφαλείας

Η σύνδεση στο e-shop μας προστατεύεται από Πιστοποιητικό Ασφαλείας GeoTrust OV κρυπτογράφησης 256bit

  Πολιτική παράδοσης

Παραγγελίες που γίνονται πριν τις 14:00 στις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλονται την επόμενη μέρα

  Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών (ισχύουν όροι)

Εξαιρετικά ισχυρή απόδοση πτήσης

Στιβαρά κατασκευασμένο, το Matrice 350 RTK διαθέτει ισχυρή πρόωση, βελτιωμένη βαθμολογία προστασίας και εξαιρετική απόδοση πτήσης, επιτρέποντάς του να αντιμετωπίζει αβίαστα μια μεγάλη ποικιλία προκλήσεων.

  • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 55 λεπτά
  • Βαθμολογία προστασίας: IP55
  • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 2,7 kg
  • Μέγιστο ύψος πτήσης: 7000 m
  • Αντίσταση μέγιστης ταχύτητας ανέμου: 12 m/s
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: -20° έως 50°C

Μείνετε σταθεροί με το νέο σύστημα μετάδοσης - O3 Enterprise Transmission

Το Matrice 350 RTK υιοθετεί το DJI O3 Enterprise Transmission, το οποίο υποστηρίζει ζωντανές τροφοδοσίες τριών καναλιών HD 1080p και μέγιστη απόσταση μετάδοσης 20 km. Τόσο το αεροσκάφος όσο και το τηλεχειριστήριο διαθέτουν ένα σύστημα πομποδέκτη τεσσάρων κεραιών, το οποίο μπορεί να επιλέξει έξυπνα τις δύο βέλτιστες κεραίες για τη μετάδοση σημάτων, ενώ οι τέσσερις κεραίες λαμβάνουν σήματα ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυνατότητες κατά των παρεμβολών βελτιώνονται σημαντικά και η σταθερότητα μετάδοσης βελτιστοποιείται.

Νέα εμπειρία ελέγχου - DJI RC Plus

Εξοπλισμένο με οθόνη 7 ιντσών με υψηλή φωτεινότητα, το DJI RC Plus υποστηρίζει τη λειτουργία διπλού χειριστή και διαθέτει μια τυπική εξωτερική μπαταρία WB37 που προσφέρει χρόνο λειτουργίας έως και έξι ώρες, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες λειτουργίας.

DJI RC Plus

DJI RC PlusΚατασκευασμένο για σκληρά περιβάλλοντα

Με βαθμολογία IP54, το DJI RC Plus είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο για να λειτουργεί αξιόπιστα σε κακές καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία λειτουργίας είναι -20° έως 50° C, υποστηρίζοντας τη λειτουργία όλο το 24ώρο ακόμη και σε πολύ ζεστά ή κρύα περιβάλλοντα.

Ομαλός και αποτελεσματικός έλεγχος

Υπάρχουν πολλά κουμπιά και καντράν στο μπροστινό, πίσω και πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου για γρήγορη λειτουργία. Οι λειτουργίες κουμπιών μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συνήθειες των χρηστών και να προσφέρουν μια διαισθητική και ευέλικτη εμπειρία.

DJI Pilot 2

Η εφαρμογή DJI Pilot 2 έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω για να παρουσιάζει με σαφήνεια τον τύπο της αποστολής και την κατάσταση πτήσης. Ο εύκολος και ομαλός έλεγχος του αεροσκάφους και των ωφέλιμων φορτίων διευκολύνει την αποτελεσματικότερη λειτουργία.

DJI Pilot 2

Αναβαθμισμένο σύστημα μπαταριών - Νέο σύστημα διπλής μπαταρίας

Το Matrice 350 RTK είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα διπλής μπαταρίας TB65, το οποίο υποστηρίζει εναλλαγή μπαταρίας και επιτρέπει πολλαπλές πτήσεις χωρίς απενεργοποίηση. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί έως και 400 κύκλους, μειώνοντας το κόστος μιας πτήσης.

Upgraded Battery System

Έξυπνος σταθμός μπαταριών επόμενης γενιάς

Ο νέος έξυπνος σταθμός μπαταριών BS65 παρέχει μια ενιαία λύση για τη φόρτιση, την αποθήκευση και τη μεταφορά της μπαταρίας.

New Dual-Battery System

Πολλαπλές λειτουργίες φόρτισης

Στη λειτουργία αποθήκευσης, φορτίστε την μπαταρία στο 50%, που είναι καλό για μακροχρόνια αποθήκευση. Στη λειτουργία Ready-to-Fly, φορτίστε γρήγορα πολλά σετ μπαταριών στο 90% για να ξεκινήσετε τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Multiple Charging Modes

Ευφυής Διαχείριση

Όταν ο σταθμός μπαταρίας είναι συνδεδεμένος στο DJI RC Plus, η εφαρμογή DJI Pilot 2 θα εμφανίσει την κατάσταση της μπαταρίας και τις πληροφορίες υγείας. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των ημερών αυτόματης εκφόρτισης, να ενημερώσετε το firmware, τα αρχεία καταγραφής εξαγωγής και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες γρήγορες λειτουργίες με ένα πάτημα.

Intelligent Management

Εύκολες μετακινήσεις

Ο σταθμός μπαταρίας έχει σχεδιαστεί με τροχούς κίνησης 360° για πιο άνετη μεταφορά και μεταβάσεις.

Effortless Transitions

Βελτιωμένη ασφάλεια πτήσεων

  • Ένδειξη κλειδώματος βραχίονα
  • Κάμερα FPV νυχτερινής όρασης
  • Τοποθέτηση και ανίχνευση 6 κατευθύνσεων
  • Ραντάρ CSM
  • Σχεδιασμός πλεονασμού πολλαπλών επιπέδων

Ισχυρά ωφέλιμα φορτία

Το Matrice 350 RTK υποστηρίζει ένα μονό gimbal προς τα κάτω, δύο gimbal προς τα κάτω και ένα μόνο gimbal προς τα πάνω και μπορεί να μεταφέρει τρία ωφέλιμα φορτία ταυτόχρονα. Το αεροσκάφος διαθέτει επίσης ανοιχτή διασύνδεση E-Port και μέγιστη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 2,7 kg, καλύπτοντας τις ανάγκες διαφορετικών σεναρίων λειτουργίας όπως η δημόσια ασφάλεια, η επιθεώρηση και η χαρτογράφηση.

Zenmuse H20 Series

Το σύστημα τεσσάρων αισθητήρων της κάμερας ζουμ, της ευρείας κάμερας, της θερμικής κάμερας και του ανιχνευτή απόστασης λέιζερ συνεργάζεται, συμπληρωμένο με προηγμένους ευφυείς αλγόριθμους, για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση αίσθησης και απεικόνισης.

Zenmuse H20 Series

Zenmuse H20N

Το Zenmuse H20N ενσωματώνει αισθητήρες αστρικού φωτός στις κάμερες ζουμ και ευρυγώνιας κάμερας. Συνδυάστε το με θερμικές κάμερες διπλού ζουμ και αποστασιόμετρο λέιζερ και έχετε ένα ευέλικτο υβριδικό ωφέλιμο φορτίο που ανεβαίνει στην περίσταση.

Zenmuse H20N

Zenmuse P1

Το Zenmuse P1 ενσωματώνει έναν αισθητήρα πλήρους κάδρου με εναλλάξιμους φακούς σταθερής εστίασης σε ένα σταθεροποιημένο αντίζυγο 3 αξόνων. Σχεδιασμένο για πτητικές αποστολές φωτογραμμετρίας, ανεβάζει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Zenmuse P1

Zenmuse L1

Το Zenmuse L1 ενσωματώνει μια μονάδα Livox Lidar, μια IMU υψηλής ακρίβειας και μια κάμερα χαρτογράφησης. Όταν χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα πτήσης, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που σας παρέχει τρισδιάστατα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο όλη την ημέρα, αποτυπώνοντας αποτελεσματικά τις λεπτομέρειες περίπλοκων δομών και παρέχοντας ανακατασκευασμένα μοντέλα υψηλής ακρίβειας.

Zenmuse L1

Ωφέλιμα φορτία τρίτων κατασκευαστών

Προσαρμοσμένα ωφέλιμα φορτία όπως ανιχνευτές αερίων, μεγάφωνα και πολυφασματικοί αισθητήρες μπορούν να συνδυαστούν με το Matrice 350 RTK μέσω του DJI Payload SDK για την επέκταση των πεδίων εφαρμογών.

Ευφυής Λειτουργία

Χαρτογράφηση υψηλής ακρίβειας

Το Matrice 350 RTK υποστηρίζει αποστολές Waypoint, Mapping, Oblique και Linear Flight. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Terrain Follow ή το Smart Oblique για αποτελεσματική συλλογή δεδομένων. Μαζί με το DJI Terra, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα ψηφιακά αποτελέσματα HD 2D και 3D, επιτρέποντας τη λειτουργία χαρτογράφησης υψηλής ακρίβειας και υψηλής απόδοσης.

Συντονισμός αέρος-εδάφους

Με λειτουργίες όπως το PinPoint υψηλής ακρίβειας και η χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε σύννεφο, το Matrice 350 RTK μπορεί να συνδέσει τον αέρα, το έδαφος και το σύννεφο μεταξύ τους. Αφού το αεροσκάφος ολοκληρώσει τη συλλογή εικόνων, το DJI FlightHub 2 μπορεί γρήγορα να μοντελοποιήσει τον χώρο λειτουργίας και να μεταδώσει πληροφορίες εντολών στο αεροσκάφος και στους χειριστές εδάφους. Τόσο το τηλεχειριστήριο όσο και το FlightHub 2 υποστηρίζουν το σημείο, τη γραμμή, το σχέδιο επιφάνειας και τη μεταφόρτωση σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να συνεργαστούν με το αεροσκάφος για ζωντανή μετάδοση της προβολής λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα εμπόδια επικοινωνίας για συλλογική λειτουργία αέρος-εδάφους.

Αυτοματοποιημένη επιθεώρηση ακριβείας

Μέσω της Ζωντανής Καταγραφής Αποστολών, το Matrice 350 RTK μπορεί να δημιουργήσει και να αποθηκεύσει αρχεία διαδρομής πτήσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για την πραγματοποίηση αυτοματοποιημένης λειτουργίας και να κάνουν την επαναλαμβανόμενη επιθεώρηση να μην είναι πλέον χρονοβόρα ή προσπάθεια. Όταν χρησιμοποιείτε το AI Spot-Check, το Matrice 350 RTK υποστηρίζει αυτόματο καδράρισμα και χειροκίνητη ρύθμιση των θεμάτων για τη βελτίωση της ακρίβειας των επαναλαμβανόμενων λήψεων και της ποιότητας της λειτουργίας επιθεώρησης.

Ασφάλεια δεδομένων χρήστη

  • Κρυπτογράφηση δεδομένων πολυμέσων
  • Λειτουργία τοπικών δεδομένων
  • Κρυπτογράφηση μετάδοσης βίντεο AES-256
  • Σύννεφο API

User Data Security

Περιλαμβάνονται στη παράδοση:

  • Αεροσκάφος ×1
  • Εξοπλισμός προσγείωσης ×2
  • Έλικες 2210s (ζευγάρι) ×1
  • Τηλεχειριστήριο DJI RC Plus ×1
  • Έξυπνη μπαταρία WB37 ×1
  • Ανταλλακτικός αποσβεστήρας Gimbal ×4
  • Βίδες και εργαλεία x13
  • Εργαλεία καθαρισμού (σετ) ×1
  • Κάλυμμα θύρας από καουτσούκ (σετ) ×1
  • Βαλίτσα μεταφοράς ×1
  • Εγχειρίδια
  • DJI Care 1 έτος

Σημείωση: Οι μπαταρίες TB65 & ο φορτιστής BS65 πωλούνται ξεχωριστά. Απαιτούνται 2 μπαταρίες TB65 για τη λειτουργίας του Matrice 350.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

DJI-6941565961389

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: