- Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
lcp
CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη
  • CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη
  • CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη
  • CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη
  • CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη
  • CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη
  • CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη

CHASING WSRC Χειριστήριο με Οθόνη

CHS-WSRC
2.962,36 €
2.962,36 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 2.389,00 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Αποστολή σε 1 - 3 ημέρες

Συμβατό με CHASING M2, CHASING M2 PRO & CHASING M2 PRO MAX

Το CHASING WSRC διαθέτει οθόνη αφής υψηλής φωτεινότητας 7", εύκολη στη χρήση και απόκριση, σετ με πλήκτρα συντόμευσης, πολλαπλούς τρόπους σύνδεσης και δύο ζώνες συχνοτήτων επικοινωνίας για τη διασφάλιση σταθερής και αξιόπιστης σύνδεσης και μετάδοσης. Είναι σχεδιασμένο με πολλαπλές κοινές θύρες και βαθμό προστασίας IP 65 για προσαρμογή σε δύσκολα περιβάλλοντα. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή, το οποίο εξοικονομεί ενέργεια και είναι ασφαλές.

CHASING WSRC

2.962,36 €
2.962,36 € - Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% 2.389,00 € - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
Αποστολή σε 1 - 3 ημέρες
Ποσότητα:

Βιαστείτε! Μόνο 1 Έχουν μείνει σε στοκ!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  Πολιτική ασφαλείας

Η σύνδεση στο e-shop μας προστατεύεται από Πιστοποιητικό Ασφαλείας GeoTrust OV κρυπτογράφησης 256bit

  Πολιτική παράδοσης

Παραγγελίες που γίνονται πριν τις 14:00 στις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλονται την επόμενη μέρα

  Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών (ισχύουν όροι)

Οθόνη αφής υψηλής φωτεινότητας

Το CHASING WSRC διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών με φωτεινότητα έως και 700cd/m2, καθιστώντας εύκολη την παρατήρηση του υποβρύχιου περιβάλλοντος με λεπτομέρειες.

Industrial Touch Design 5 σημείων

Η οθόνη αφής έχει σχεδιαστεί με βιομηχανική αφή 5 σημείων, η οποία είναι εύκολη στη χρήση και απόκριση. Είναι επίσης εξοπλισμένο με προστατευτικό για τον ήλιο, καθιστώντας την οθόνη καθαρή κάτω από το άμεσο ηλιακό φως.

Πολλαπλά πλήκτρα συντόμευσης

Το CHASING WSRC έχει 9 απλά πλήκτρα συντόμευσης. Το νέο spring-based joystick χρησιμοποιείται με πλήκτρα στην πλευρά της οθόνης και wavy wheel για να ρυθμίζει ευέλικτα τη φωτεινότητα των προβολέων. Πραγματοποιήστε υποβρύχιες κινήσεις, αλλάξτε τη λειτουργία φωτογραφίας/βίντεο και εκτελέστε άλλες ενέργειες συντόμευσης. Το κλειδί πολλαπλών λειτουργιών χρησιμοποιείται για την εναλλαγή του δεξιού joystick για τον έλεγχο του rolling / ρομποτικού βραχίονα.

Πολλαπλές λειτουργίες σύνδεσης

Το CHASING WSRC υποστηρίζει τρεις τρόπους σύνδεσης: WIFI, εξωτερική κάρτα δικτύου κινητής τηλεφωνίας και ενσύρματο δίκτυο.

Πολλαπλές κοινές θύρες σχεδιασμένες για να ικανοποιούν διάφορες απαιτήσεις

Εκτός από τη θύρα σύνδεσης ROV, το CHASING WSRC είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 θύρα δικτύου (χρησιμοποιείται για σύνδεση καλωδίου δικτύου ή σύνδεση σε δύο τηλεχειριστήρια για είσοδο στη λειτουργία "Observer Mode"), 1 θύρα USB-C (χρησιμοποιείται για φορτίστε το τηλεχειριστήριο), 2 θύρες USB (χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή μιας μονάδας USB και τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου για μετάδοση δεδομένων) και 1 θύρα HDMI (χρησιμοποιείται για τη σύνδεση μιας εξωτερικής οθόνης οθόνης).

Υψηλή Προστασία

Χάρη στην αδιάβροχη απόδοση IP65, το CHASING WSRC προστατεύεται από οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται από το πιτσίλισμα του νερού. Ακόμη και στους -10° C ή 55° C, μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των περισσότερων σεναρίων εφαρμογής.

Έξυπνη Λειτουργία για Εξοικονόμηση Ενέργειας

Οπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή, το CHASING WSRC θα τερματιστεί αυτόματα και θα ηχήσει μια προειδοποίηση (η οποία μπορεί να απενεργοποιηθεί) μετά από 5 λεπτά αναμονής. Το WSRC είναι εξοπλισμένο με μια έξυπνη διεπαφή προειδοποίησης υψηλής θερμοκρασίας, η οποία θα σας ειδοποιήσει εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή σε περίπτωση λειτουργίας σε εξωτερικούς χώρους για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Ανώτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το CHASING WSRC μπορεί να λειτουργήσει έως και 4 συνεχόμενες ώρες, ικανοποιώντας τις περισσότερες απαιτήσεις εργασίας.

Συνδυάστε άσκηση και ξεκούραση

Το CHASING WSRC χρησιμεύει ως εργαλείο εργασίας, αλλά και ως Tablet για να ακούτε μουσική, να παρακολουθείτε ταινίες κλπ. Τα δεδομένα που λαμβάνονται μπορούν να μεταδοθούν ζωντανά από το CHASING GO1 APP και τα δεδομένα που αποθηκεύονται τοπικά μπορούν να σταλούν άμεσα από το CHASING WSRC μέσω email, social media κλπ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

CHS-WSRC

Χαρακτηριστικά

Συμβατό με
CHASING M2
CHASING M2 PRO MAX
CHASING M2 Pro
CHASING M2 S

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: