- Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% - Δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
lcp
GeoMax Zenius08 Android Tablet Χειριστήριο Πεδίου
  • GeoMax Zenius08 Android Tablet Χειριστήριο Πεδίου
  • GeoMax Zenius08 Android Tablet Χειριστήριο Πεδίου
  • GeoMax Zenius08 Android Tablet Χειριστήριο Πεδίου
  • GeoMax Zenius08 Android Tablet Χειριστήριο Πεδίου

GeoMax Zenius08 Android Tablet Χειριστήριο Πεδίου

GM-971101

Ανθεκτικό Android tablet για εργασία πεδίου σε όλες τις συνθήκες, όλη την ημέρα

Aξιοποιήστε στο έπακρο το χρόνο σας στο πεδίο προβάλλοντας και δουλεύοντας τα δεδομένα που λαμβάνετε από τα GeoMax TPS και GNSS στο ανθεκτικό tablet χειριστήριο πεδίου Zenius08. Φτιαγμένο για τις πιο δύσκολες και μεγαλύτερες μέρες στο πεδίο, το Zenius08 εκτελεί το λογισμικό X-PAD και συγχρονίζεται με όλα τα όργανα της GeoMax.

GeoMax Zenius08

Ποσότητα:

Βιαστείτε! Μόνο 1 Έχουν μείνει σε στοκ!

  Πολιτική ασφαλείας

Η σύνδεση στο e-shop μας προστατεύεται από Πιστοποιητικό Ασφαλείας GeoTrust OV κρυπτογράφησης 256bit

  Πολιτική παράδοσης

Παραγγελίες που γίνονται πριν τις 14:00 στις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλονται την επόμενη μέρα

  Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών (ισχύουν όροι)

Η δύναμη ενός ανθεκτικού συνεργάτη

Οι μεγάλες εργάσιμες ημέρες σας μεταφέρουν σε δύσκολες τοποθεσίες και προθεσμίες ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Με το Zenius08, συνεχίστε τις μετρήσεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες χάρη στη στιβαρή, αδιάβροχη κατασκευή, τη στιβαρή προστασία οθόνης, τα 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και την εύκολη λειτουργία. Επιπλέον, οι αφαιρούμενες μπαταρίες με διάρκεια ζωής 15 ωρών διασφαλίζουν ότι το Zenius08 παραμένει τροφοδοτημένο για τις μεγαλύτερες μέρες σας.

Πλήρως συνδεδεμένο

Βελτιώνοντας τη ροή εργασιών στο πεδίο, το Zenius08 σε συνδυασμό με το λογισμικό πεδίου X-PAD Ultimate συνδέεται με τα GeoMax GNSS και τους γεωδαιτικούς σταθμούς. Η σύνδεση Bluetooth μεγάλης εμβέλειας σάς επιτρέπει να μετακινηθείτε στο πεδίο με λιγότερες ρυθμίσεις, ενώ η σύνδεση 5G και Wi-Fi υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων και βιντεοκλήσεις με το γραφείο.

Βελτιωμένες ροές εργασιών πεδίου

Το Zenius08 και το X-PAD Ultimate καλύπτουν όλες τις ροές εργασίας στο πεδίο, προσφέροντας τα καλύτερα συνεργατικά εργαλεία για τη σύνδεση του πεδίου και του γραφείου. Χάρη στην απόδοση του Zenius08, φορτώστε και διαχειριστείτε μεγάλα έργα BIM, σχέδια, επιφάνειες και σχεδιασμού δρόμων, σε υψηλή ανάλυση. 12 αποκλειστικά πλήκτρα συντόμευσης σας συνδέουν γρήγορα με τις πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες X-PAD, ώστε να προχωράτε γρηγορότερα στη μέτρηση, τον εντοπισμό θέσης και τις εργασίες που έχετε δημιουργήσει.

Υψηλή απόδοση και λειτουργία

Το Zenius08 είναι πλήρως ενσωματωμένο στο οικοσύστημα X-PAD. Ανεβάστε όλα τα δεδομένα του οργάνου σας από το X-PAD Ultimate μέσω του X-PAD 365 για να δημιουργήσετε παραδοτέα στο X-PAD Office Fusion. Στο λογισμικό γραφείου, οι εικόνες που λαμβάνονται με την κάμερα Zenius08 μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία, δημιουργώντας πυκνά σύννεφα σημείων και ακόμη και τρισδιάστατες ορθοφωτογραφίες.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Ο στιβαρός, ανθεκτικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την ισχύ επεξεργασίας υψηλής απόδοσης διασφαλίζει ότι το Zenius08 είναι ένα όργανο με μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατασκευασμένο με την πιο πρόσφατη τεχνολογία Android, επωφεληθείτε από τις αναβαθμίσεις συστήματος που διασφαλίζουν την επένδυσή σας στο μέλλον. Η υποστήριξη και η εκπαίδευση από την ομάδα GeoMax Academy θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το tablet σας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Zenius08_specs

GeoMax Zenius08 Brochure

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GM-971101

Χαρακτηριστικά

WiFi
Ναι
Bluetooth
Ναι
NFC
Ναι
Μνήμη
8GB
Ανάλυση Οθόνης
1920 x 1200

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: